Hemstädning – gör livet enklare med en städfirma

Är du trött på att komma hem varje dag till ett hem som är stökigt? Med professionell hemstädning behöver du inte oroa dig för detta längre. Du kommer hem till ett rent och fint hem istället.

Livet är fyllt av många måsten och saker som du bara ska göra. Du måste pendla till jobbet, du måste laga mat, du måste handla, du måste dricka tillräckligt med vatten och du måste städa. Ingen mår bra i ett hem som inte är städat, utan det gör att du känner dig stressad och omotiverad. Men ingen vill komma hem efter en lång dag och börja städa. Därför är det värt att anlita en städfirma för hemstädning. Du slipper själv att städa, en firma gör detta åt dig. Ditt fokus kan vara på det roliga i livet, medan ditt hus kommer att lukta gott när du kommer hem.

Rut-avdraget gäller för hemstädning

Är du lite orolig för priset när det kommer till hemstädning? Då finns det goda nyheter. För privatpersoner finns det attraktiva rut-avdraget. Det är ett avdrag som kan användas för att anlita en firma för hemstädning. Rut-avdraget ger ett skatteavdrag som ligger på femtio procent av kostnaden för arbetet. Men för att du ska kunna använda dig av detta krävs det att firman du anlitar har F-skatt. Detta är något som alla professionella firmor borde erbjuda sina kunder. Tänk bara på att rut-avdraget tillsammans med rot-avdraget gäller upp till 50 000 kronor per år.