Om oss

Vi som driver den här sidan gör det med ett ädelt syfte: vi vill lära våra läsare hur man städar. Att vi presterar bättre i rena miljöer är ett faktum. Vi mår bättre, vi trivs bättre och vi får enklare att göra saker om vi har välstädat och välorganiserat runt omkring oss. Det gäller i hemmet såväl som på jobbet. Därför är städning viktigt och vi ska ge knepen som dels underlättar städningen och som dels både ger ett bättre resultat och effektiviserar arbetet.

Vi som skriver har arbetat med städning i hela våra liv och driver idag några av de största städfirmorna i landet. Vi har, kort sagt, den kunskap och erfarenhet som kan göra skillnad för dig.

Vilka produkter ska du använda? Kan gamla husmorsknep fungera? Vilka steg ska man följa? Det är några av de saker vi ska titta närmare på här.

Vi kommer även att peka på det faktum att många familjer idag har svårt att hinna med sig. Det är ingens lump att det främst är småbarnsföräldrar som använder Rut-avdraget. Det köper tid till annat och det handlar inte om någon lyx: det handlar om att man som familj ger sig själv en chans att andas, göra andra saker och bibehålla en högre livskvalitet. Hemstädning kan göra en enorm skillnad, men det handlar samtidigt om att hitta rätt städföretag. Här ska vi gå igenom hur du ska tänka i den frågan.

Kort sagt: här kommer en sida som kommer att handla om allting som rör städning. Välkommen!