Anlita städhjälp i Stockholm och få tid till annat

Slipp lite av vardagsstressen genom att ta hjälp med städningen och använd istället tiden för att umgås med familj och vänner. Här kommer tips för dig som funderar på att anlita städhjälp.

Det är mycket som ska hinnas med under en vanlig arbetsvecka och det är lätt hänt att man måste skjuta på städningen. Men ett smutsigt hem skapar lätt irritation och gör att bostaden inte blir lika trevlig. Inte sällan undviker man att bjuda hem familj och vänner på middag, och man kan även känna stress över att inte riktigt ha hunnit med att städa. Har man dessutom allergier kan man också få problem med hälsan. Det kan därför vara mycket värt att ta hjälp med städningen och istället komma hem till ett rent och fräscht hem. Tack vare rut-avdraget är det heller inte särskilt dyrt att anlita städhjälp i Stockholm.

Olika tilläggstjänster vid städhjälp

Ofta prenumererar man på städtjänsten och den rullar på tills man säger upp den. Man bestämmer själv hur ofta och hur mycket man vill ha städat men de flesta väljer vanlig veckostädning. Det finns även olika tilläggstjänster som fönsterputsning, tvätt och strykning och ibland även gräsklippning och annat trädgårdsarbete. Ibland kan det vara svårt att veta redan från början hur mycket hjälp man behöver. Då kan man börja lite lätt med exempelvis städning varannan vecka och sedan utöka tjänsten om man märker att behovet är större. Ta in offerter från några olika företag och jämför både priser och referenser innan ni bestämmer er.